05:50 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  7213116

  Mesaj despre Bot: "Dacă-l vedeţi, poate îi spuneţi voi că a furat, că mie nu-mi răspunde"

  BUCUREȘTI, 25 ian — Sputnik, Evan Răutu. "Dl. Mălin Bot care fugărește politicieni, strigându-le că sunt hoţi, tocmai a furat un video produs de „Gândul", atrage atenția jurnalista Clarice Dinu, redactor-șef al cotidianului respectiv.

  Este vorba de postarea pe pagina lui Bot a ununi clip realizat de un "artist" cunoscut sub numele "#JAZZ8", un îndemn la protest — în care, conform trendului, se folosesc expresii triviale — dar care este proprietatea cotidianului "Gândul. Ei bine, Mălin Bot nu s-a mulțumit doar să preia fără autorizație, să "fure", cum spune redactorul șef al "Gândul", ci a și intervenit pe clip!

  "Ca să fie treaba treabă, l-a şi editat, tăind sigla Gândul şi #JAZZ8", menționează Clarice Dinu. Adică Bot vrea pesemne să se creadă că e opera lui… cine știe?… Cel puțin așa par a fi înțeles mai mulți cititori care-i reproșează preluarea clipului și îi transmit "Mălin Bot nu e JAZZ8".

  I-am atras atenţia politicos să-l şteargă, scrie Clarice Dinu pe pagina sa de Facebook. "Dacă-l vedeţi, poate îi spuneţi voi că l-a furat, că mie nu-mi răspunde".

  Într-adevăr, pe pagina lui Mălin Bot, chiar la postarea incriminată, Clarice Dinu a i-a transmis lui Bot un mesaj de avertisment, politicos, așa cum e felul distinsei jurnaliste.

  "Bună ziua, un videoclip pe care l-ați postat pe pagina dvs. este proprietatea Gândul. În condiţiile în care nu aveţi acordul Gândul pentru reproducerea lui, vă rog să-l ştergeţi".

  Comentariu Clarice Dinu, captură ecran
  © Facebook / Clarice Dinu
  Comentariu Clarice Dinu, captură ecran

  Mai mult, Clarice Dinu i-a oferit inițial lui Bot o variantă convenabilă — "aveţi posibilitatea să-l distribuiţi, dând share postării de pe pagina de Facebook a Gândul".

  Din câte reiese, energumenul #REZIST #INSIST nu a băgat în seamă reclamația redactorului șef de la "Gândul" — așa cum spune și jurnalista, el e ocupat să "figărească politicieni". Cu alte cuvinte, se adeverește vorba „Hoțul strigă hoții".

  Postare Clarice Dinu, captură ecran
  © Facebook / Clarice Dinu
  Postare Clarice Dinu, captură ecran
  Tagurile:
  Gândul, furt, Clarice Dinu, Mălin Bot, România


  Știrile Zilei