08:38 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Ecaterina Lisina

  (FOTO) Incredibil! Cum arată rusoaica cu cele mai lungi picioare din lume

  © instagram.com/ekaterina_lisina
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  25040

  O fostă baschetbalistă din Rusia vrea să demonstreze că are cele mai lungi picioare din lume.

  CHIȘINĂU, 28 ian — Sputnik. Modelul și fosta baschetbalistă Ecaterina Lisina și-a uimit fanii de pe Instagram cu lungimea picioarelor sale.

  Cea mai înaltă femeie din Rusia, Ecaterina Lisina, a depus o cerere la Guinness Book pentru a intra în Cartea Recordurilor în calitate de posesoare a celor mai lungi picioare din lume.

  "Am impresia că a venit timpul să mai schimbăm câteva nume în Guinness Book… Sunteți cu mine, prieteni?", a comentat aceasta la fotografiile postate pe Instagram.

  De menționat că picioarele Ecaterinei au lungimea de un metru și 33 de centimetri.

  Fosta baschetbalistă, participantă la Jocurile Olimpice din 2008 de la Pechin, deține titlul de "Cea mai înaltă femeie din Rusia" (aceasta are înălțimea de 205,7 cm). Totodată, tânăra a intrat în Cartea Recordurilor din Rusia ca femeia cu cel mai mare picior.

  În afară de exteriorul remarcabil și bunele caracteristici sportive, tânăra are aptitudini și pentru creație. Lisina a menționat într-un interviu că îi place să cânte, să danseze și că ar încerca cu plăcere să joace într-un film.

   

  Beautifil Milano!😍 #longestlegs #longlegs #tallestmodel #professionalmodel #tallmodel #supermodel #tall #tallisbetter #tallisbeautiful #ekaterinalisina

  Публикация от Ekaterina Lisina🇷🇺 (@ekaterina_lisina15) Апр 26 2017 в 7:02 PDT

   

  Tagurile:
  cele mai lungi picioare, Ecaterina Lisina, Rusia


  Știrile Zilei