13:44 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  US model Kate Upton poses as she arrives to the 2016 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California on February 28, 2016

  Modelul topless Kate Upton, lovită de un val la o sesiune foto pe mare (VIDEO)

  © AFP 2018 / ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  11810

  Faimosul model poza topless pe o stâncă de pe plaja din Aruba pentru Sport Illustrated Swimsuit Edition atunci când un val care inițial arăta mic a surprins-o atât pe ea, cât și echipa de filmare

  Când Kate Upton se pregătea pentru a fi fotografiată pentru ediția Sport Illustrated Swimsuit, probabil că nu conta să înoate fără bikini. Ei bine, marea a decis altfel — când faimosul model poza topless pe o piatră, un val mic s-a ridicat în spatele ei, căpătând treptat putere înainte de a o lovi pe Kate peste picioare și ea chiar a căzut în apă.

  Întregul incidentul, care a avut loc în octombrie 2017, a reapărut recent pe contul oficial de Instagram al Sports Illustrated.

   Echipa foto s-a grăbit spre ea, pentru a verifica dacă e în regulă, dar, din fericire, modelul nu s-a rănit.

  "Următorul val care a urmat nu a părut atât de mare din punctul meu de vedere, dar trebuie să fi lovit stânca […] Fusta, ori de câte ori este umedă, este foarte grea și m-a târât în jos", a comentat ea videoclipul.

  Tagurile:
  Video, Model topless
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei