21:14 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  65430

  Vă prezentăm pe scurt o prognoză pentru anul 2018, conform zodiacului chinez

  BUCUREȘTI, 16 feb — Sputnik. Noul an, conform calendarului chinez, începe vineri, 16 februarie și se termină pe 4 februarie 2019. Astrologii afirmă că anul Câinelui va decurge sub patronajul dreptății, bunei înțelegeri și solidarității.

  Șobolanul

  Șobolanul și Câinele sunt niște animale înțelepte. Veți găsi multe mijloace de a obține succesul. Însă Câinele cere onestitate, iată de ce — evitați vârfuri ascuțite. Sunteți în căutarea dragostei? Șobolanul este cel mai compatibil cu un alt Șobolan, Dragon sau Maimuță. Cocoșul (sau Phoenix), de asemenea, poate fi compatibil. Calul este compatibil într-o măsură mai mică.

  Bivol

  Bivolul și Câinele sunt animale muncitoare, care se bucură de un caracter integru. În acest veți avea noroc pentru că aveți valori comune cu Câinele și vibrați pe aceeași undă. Sunteți în căutarea dragostei? Bivolul este cel mai compatibil cu un alt Bivol, Phoenix sau Șarpele. E bun chiar și Șobolanul. Oaia este compatibilă într-o măsură mai mică.

  Tigrul

  Fiți gata de un ciclu fericit în anul 2018. Câinele, Tigrul și Calul sunt cei mai buni prieteni, ceea ce presupune că vi s-ar putea surâde norocul. Sunteți în căutarea dragostei? Tigrul este cel mai compatibil cu un alt Tigru, cu Calul și Câine. O compatibilitate bună veți găsi și cu Porcul. Maimuța este compatibilă într-o măsură mai mică.

  Iepurele

  Câinele este apărătorul vostru. Vă veți putea simți în siguranță, dezvoltați-vă și preocupați-vă de activități artistice. Sunteți în căutarea dragostei? Iepurele este cel mai compatibil cu un alt Iepure, Oaia sau Porcul. De asemenea, sunteți compatibil cu Câinele. Phoenix (Cocoșul) este compatibil într-o măsură mai mică.

  Dragonul

  Câinele este opusul vostru. Aveți valori diferite, motiv pentru care ar trebui să evitați orice conflict cu el, care ar putea provoca un război neașteptat. Sunteți în căutarea dragostei? Dragonul este cel mai compatibil cu un alt Dragon, Șobolan sau Maimuță. Sunteți compatibil și cu Phoenix, dar mai puțin cu Câinele.

  Șarpele

  Câinele după natura sa este într-o măsură mai mare un extravertit, iar Șarpele preferă să fie un introvertit, fiind cunoscut și prin natura sa selectivă. Cu toate acestea, în acest an nu se prevăd mari probleme, iată de ce ați putea avea un an bun. Sunteți în căutarea dragostei? Șarpele este cel mai compatibil cu un alt Șarpe, Bivol sau Phoenix (Cocoș). De asemenea, sunteți compatibil cu Maimuța, dar într-o măsura mai mică cu Porcul.

  Calul

  Câinele vă este cel mai bun prieten. Acest an este unul al călătoriilor, cercetărilor și noroc în relații. Sunteți în căutarea dragostei? Calul este cel mai compatibil cu un alt Cal, Câine sau Tigru. Sunt compatibile și Oile, dar într-o măsură mai mică Șobolanii.

  Oaia

  Anul 2018 ar putea fi unul bun și tămăduitor pentru Oaie, care va fi sprijinit de elementul Pământului după doi ani a stihiei Focului. Sunteți în căutarea dragostei? Oile sunt cele mai compatibile cu Oi, Porci sau Iepuri. De asemenea, este compatibil Calul, însă într-o măsură mai mică Bivolul.

  Maimuța

  Câinele urmează legile și regulile, iar Maimuța este dispusă să încalce totul. Ați putea s-o pățiți în acest an! Sunteți în căutarea dragostei? Maimuța este cea mai compatibilă cu o altă Maimuță, Șobolan sau Dragon. De asemenea, sunteți compatibili cu Șarpele, dar într-o măsură mai mică cu Tigrul.

  Cocoșul (Phoenix)

  Phoenix și Câinele respectă sârguința, onestitatea și integritatea. Veți fi însoțit de noroc. Sunteți în căutarea dragostei? Phoenix este cel mai compatibil cu un alt Phoenix, Bivol sau Șarpe. De asemenea, sunteți compatibili și cu Dragonul, dar într-o măsură mai mică cu Iepurele.

  Câinele

  Începeți un nou ciclu de 12 ani în 2018. Veți deveni mai rezistenți în autoritatea voastră, veți fi respectat și aveți toate șansele să deveniți un lider. Sunteți în căutarea dragostei? Câinele este cel mai compatibil cu un al Câine, Tigru sau Cal. De asemenea, ar putea fi compatibil și Iepurele, însă într-o măsură mai măsură mai mică Dragonul.

  Porcul

  Câinele și Porcul sunt compatibil, vă așteaptă doi ani favorabili: 2018 și 2019 (anul Porcului). E un an bun pentru căsătorie, cumpărarea unei case, pentru nașterea unui copil sau lansarea unei afaceri. Sunteți în căutarea dragostei? Porcul este cel mai compatibil cu un alt Porc, Oaie sau Iepure. De asemenea, poate fi compatibil Tigru, însă într-o măsură mai mică Șarpele.

  Tematic

  Cel mai exact horoscop pentru anul 2018: Ce ne va aduce anul Câinelui Galben
  Cel mai exact horoscop pentru următoarea săptămână
  Cel mai veridic horoscop: ce ne va cânta Cocoșul în anul 2017
  Cel mai exact horoscop pe anul 2017: ce ne va aduce Cocoșul de Foc
  Tagurile:
  cabala, compatibilitati, feng shui, zodii, anul chinezesc, compatibilitate, dragonul, ani, zodiac chinezesc 2018, luni, Câinele, Horoscop


  Știrile Zilei