03:26 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.28
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  A model presents a creation by Colombian designer Hernan Zajar during the Colombiatex fair on January 28, 2015 in Medellin, Antioquia department, Colombia

  O nouă tragedie în lumea modei: Un model și-a omorât soțul, după care s-a sinucis

  © AFP 2018 / Raul ARBOLEDA
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  514 0 0

  Potrivit prietenei sale, soții încă se iubeau unul pe celălalt și nimic nu prevestea tragedia.

  Un model din Michigan a împușcat și ucis soțul și doi copii adulți, după care s-a sinucis. Potrivit prietenilor familiei, nici unul dintre ei nu a crezut că Lauren Stewart, în vârstă de 45 de ani, este capabilă de acest lucru. Poliția a concluzionat că a fost o crimă triplă și sinucidere.

  Lauren și familia ei au fost găsite moarte în propria casă din Keigho Harbor, după ce rudele îngrijorate s-au dus la poliție și au cerut să fie verificate. La sosire, ofițerii au găsit patru cadavre în casă: Lauren, sotul ei de 47 de ani, Daniel, și doi copii adulți, Stephen, de 27 de ani, și Bettany de 24 de ani, scrie Life, cu referire la People.

  Lauren Stewart
  Lauren Stewart

  O veche prietenă a lui Lauren a spus că, cu o săptămână înainte de tragedie, familia arăta destul de fericită și nu exista nici o îndoială că cuplul se iubește unul pe celălalt, dar au unele dificultăți, ca multe alte cupluri. În special, într-o anumită perioadă făceau parte dintr-o sectă care interzicea educația pentru copiii lor. Familia s-a luptat mult să iasă de acolo.

  Lauren Stewart
  Lauren Stewart

  "Îl adora pe Danny, Danny o adora pe ea, erau ca o mâna în mănușă, dar era foarte îngrijorată de el, era predispus la depresie", a spus prietena lui Lauren.

  Tematic

  Ce se va întâmpla cu copilul moldovencei model „Playboy” ucisă de propriul soț
  Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului moldovencei model „Playboy”
  Tagurile:
  Model
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei