15:25 29 Martie 2020
În direct
 • EUR19.78
 • USD18.04
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.64
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  42121

  Ion Țiriac a investit bani într-un tractor, care îi va completa colecția de mașini rare și scumpe.

  BUCUREȘTI, 19 apr — Sputnik. Miliardarul român și fost tenismen, Ion Țiriac, cunoscut și pentru pasiunea sa pentru mașini rare și scumpe, și-a cumpărat recent un tractor. Vehiculul a fost achiziționat la un preț de 20 mii euro și va inclus în "Ţiriac Collection", o colecție de exemplare auto și motociclete vechi și rare.

  Este vorba despre un tractor Porsche Diesel Super S308, fabricat în anul 1958 și reprezintă o piesă rară, pentru că Ferdinand Porsche la produs o perioadă scurtă de timp.

  "Acesta este tractorul nostru Porsche Diesel Super S308 din 1958. Complet recondiționat în urmă cu 11 ani când a fost achiziționat de fostul proprietar, un colecționar entuziasmat și, din acel moment, a fost foarte puțin utilizat", se spune pe pagina Facebook al "Țiriac Collection".

  Un concept nou în România, Ţiriac Collection reunește exemplare auto și motociclete din colecția domnului Ion Țiriac. Redeschisă publicului în luna mai 2015, colecţia cuprinde peste 150 exponate de epocă, fabricate începând cu anii 1899, dar şi automobile performante, cu un design actual. Vizitatorii vor regăsi singura colecție din lume cu cele 6 Rolls Royce Phantom produse până în anul 1972, precum și exemplare ce au aparținut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone.

  Tematic

  Fiul unui mare om de stat: "Țiriac mi-a jecmănit familia"
  Ion Țiriac: "Corupție e în toată lumea, să mă lase ambasadele"
  Țiriac și-a luat mașină de 800 de CP plătind peste un milion de euro
  Femeia-surpriză care l-a însoțit pe Ion Țiriac la plajă (FOTO)
  Femeia-surpriză care l-a însoțit pe Ion Țiriac la plajă (FOTO)
  Ion Țiriac: sunteți un guvern de sacrificiu (VIDEO)
  Tagurile:
  1958, Porsche Diesel Super S308, Ţiriac Collection, mașini, tractor, colecție, automobile, miliardar, Ferdinand Porsche, Ion Țiriac, România


  Știrile Zilei