14:33 16 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Anișoara Loghin

  Anișoara Loghin, lacrimi în direct la TV - VIDEO

  © Facebook / Anișoara Loghin
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  42811

  În cadrul emisiunii pe care o moderează, Anișoara Loghin a discutat cu Anișoara Puică despre un eveniment important care a avut loc în familia interpretei.

  CHIȘINĂU, 24 apr — Sputnik. Interpreta Anișoara Puică a vorbit în cadrul emisiunii "O seară perfectă" despre nunta fiului ei, Radu, care a avut loc cu puțin timp în urmă.

  Moderatoarea emisiunii, Anișoara Loghin, fosta soție a ex-primarului Capitalei Dorin Chirtoacă, a întrebat-o între altele pe interpretă cum se simte în rolul de soacră mare, dar și despre relația pe care o are cu nora sa.

  Anișoara Puică a vorbit cu deosebită căldură despre aleasa fiului său, afirmând că o iubește la fel ca pe propriul copil.

  Interpreta a povestit cu emoție și despre sentimentele deosebite dintre cei doi tineri însurăței, dorindu-le să-și păstreze dragostea peste ani.

  Prezentatoarea a remarcat în acel moment că Anișoara Puică are ochii înlăcrimați, iar interpreta a recunoscut că este o fire mai emotivă.

  Emoțiile au copleșit-o însă și pe Anișoara Loghin, care a fost și ea pe punctul să înceapă a plânge. Prezentatoarea a recunoscut că pățește asta întotdeauna, în anumite momente mai speciale.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei