20:58 12 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.62
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Porsche parcat

  Parcare de coșmar a unui Porsche: manevra unui Valet a distrus mașina sport (VIDEO, FOTO)

  © Photo: Instagram / Redfern Fire Station
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  12310

  Un valet cu siguranță nu va primi bacșiș după ce a distrus un Porsche Carrera într-o încercare eșuată de parcare, văzându-se cu mașina sport sub alt vehicul.

  BUCUREȘTI, 31 mai — Sputnik. Valetul a trebuit să fie scos din mașina sportivă și a fost "jenat și puțin șocat", a declarat directorul de vânzări și marketing al hotelului ABC.

   

  Публикация от @drewalexander1 31 Май 2018 в 1:30 PDT

   

  Coliziunea bizară s-a întâmplat miercuri la hotelul Hyatt Regency din Sydney, în timp ce valetul a încercat să parcheze Porsche-ul, dar a ajuns cu capota sub un SUV. Potrivit martorului Jonathan Bouzaid, valetul "s-ar fi panicat și a apăsat acceleratorul, prin urmare Porsche-ul a intrat sub mașina portocalie".

   

   

  Forța a determinat ca SUV-ul să lovească o mașină albă în fața sa. Serviciile de urgență au fost solicitate la locul incidentului. SUV-ul a trebuit să fie susținut cu piloni pentru a elibera atât valetul, cât și Porsche-ul zdrobit.

  Politia l-a ajutat pe valet să iasă din Porsche, iar video-ul partajat de serviciul de pompieri Redfern prezintă momentul în care valetul iese din mașină prin acoperișul mașinii.

  Valetul nu a fost rănit în incident — deși mândria lui a fost probabil zdruncinată. Este de așteptat ca asigurarea hotelului să acopere costul daunelor.

   

  Публикация от Jono (@jonobozo) 30 Май 2018 в 3:22 PDT

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei