05:16 14 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Elena Băsescu și Traian Băsescu

  Traian Băsescu, bunic din nou! Elena tocmai a născut o fetiţă!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  27401

  Fostul preşedinte dezvăluise data la care fiica sa cea mică urma să devină mamă pentru a treia oară.

  BUCUREŞTI, 4 iun — Sputnik, Claudia Iacobescu. Zi plină de emoţii pentru Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani. Şi aceasta pentru că mezina fostului preşedinte Traian Băsescu a adus pe lume o fetiţă. Micuţa este cel de-al treilea copil al brunetei.

  Elena Băsescu şi iubitul său Cătălin au devenit părinţi în urmă cu puţin timp. Nepoata lui Traian Băsescu s-a născut prin cezariană.

  Chiar dacă fostul europarlamentar a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va naşte, tatăl său „a dat din casă".

  „Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (iunie — n.n.) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă", declarase la un post de televiziune fostul şef de stat, potrivit click.ro.

  Despre ceilalţi doi nepoţi, Traian şi Sofia, pe care Elena îi are din căsătoria cu Bogdan Ionescu, fostul preşedinte spusese că s-au născut prematur, în schimb cea de-a treia membră a familiei părea decisă să stea până în ultima zi. Însă, tot potrivit declaraţiilor bunicului, fraţii săi o aşteaptă cu nerăbdare, ca să se joace împreună.

  „Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei", a explicat acesta.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei