09:11 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Cersei Lannister

  Fostul soț al actriței din “Game of Thrones” a ajuns cerșetor

  © Photo: HBO
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  39710

  Fostul soțul al actriței Lena Headey, cunoscută pentru rolul Cersei Lannister în serialul “Game of Thrones”, este nevoit să cearșească în stradă pentru a supraviețui.

  BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. Fostul soț al actriței Lena Headey a fost surprins pe străzile orașului britanic Leeds, folosind chitara pentru a câștiga bani. Până la căsătoria cu actrița, coaforul de 39 de ani, Peter Paul Loughran, locuia la Hollywood, scrie ziarul The Sun.

  "Peter și-a pierdut toți banii în ultimii ani. A avut o perioadă proastă, așa cum o are și acum. Acesta a coborât de la o viață de milionar la Hollywood la una în care supraviețuiește din ajutor de șomaj la Leeds. Prietenii sunt îngrijorați de soarta lui", scrie publicația cu referire la o persoană apropiată bărbatului.

  ​Loughran și Headey s-au căsătorit în 2007, iar în 2010 au adus pe lume un băiat. Cei doi au divorțat în 2013, iar desfacerea căsătoriei a fost însoțită de un îndelungat proces de judecată. Prietenii lui Loughran au creat o pagină pe site-ul GoFundMe unde au cerut tuturor oamenilor să ajute bărbatul să facă față cheltuielilor pentru judecată și avocați.

  ​Lena Headey este o actriță britanică care a devenit cunoscută după interpretarea rolului Cersei Lannister în serialul „Urzeala tronurilor" ("Game of Thrones").

  Tematic

  Arya Stark a dezvăluit data premierei noului sezon al Game of Thrones
  Tupeu! Hackerii cer producătorilor "Game of Thrones" bani pentru 6 luni de muncă
  10 versiuni neobișnuite ale melodiei din Game of Thrones
  Tagurile:
  Actrița, Serial, cerșetor, Game of Thrones, Urzeala Tronurilor, Divorț, Cersei Lannister, Lena Headey, Peter Paul Loughran, Leeds, Hollywood


  Știrile Zilei