06:48 20 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.50
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  815 0 0

  Fosta soție a lui Vlad Filat a relatat pe pagina sa de Facebook aventura pe care a avut-o cu un salvamar, ea fiind împreună cu fiica ei la odihnă, la mare.

  CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Angela Gonța a avut o adevărată aventură cu un salvamar, după cum chiar ea povestește pe pagina ei de Facebook. Fiind singură pe malul mării, în timp ce fetița ei rămăsese să se distreze la un teren de joacă, un salvamar, despre care ea spune că era "bronzat, frumos, cu ochi albaștri", a întrebat-o franc, fără menajamente, ce face la noapte.

  Se pare că această abordare a speriat-o pe diva de televiziune. Ea l-a tratat cu refuz pe frumosul salvamar, tot în engleză, după cum venise și întrebarea. I-a spus că este mamă singură, că noaptea doarme și că, în general, ea urăște bărbații.

   

  Bineînțeles, fiind refuzat, salvamarul s-a dat la o blondă.

  Ce e val, ca valul trece, vorba poetului. 💨🌊

  Публикация от Angela Gonta (@angelagonta) 13 Июл 2018 в 8:27 PDT

  Dar povestea relatată de Angela Gonța este alta, după cum chiar ea ne spune. Și anume despre celelalte doamnele de pe plajă, chiar dacă nu arătau mai bine și nu erau mai frumoase decât ea.

  "Dar, de fapt eu altceva vreau sa povestesc. Mă uitam la ele. Nemțoaice, franțuzoaice… Singure pe plaja, cam de vârsta mea, cu un kilogram doua în plus, burtică de mămică… Fix ca mine. Dar altfel. Mai sigure, mai încrezute, mai luminoase", a scris Gonța pe Facebook.

  Probabil, diva a dorit să spună că franțuzoaicele și nemțoaicele erau mai încrezătoarea decât ea, nu mai încrezute, așa cum a scris, căci a fi încrezută înseamnă a fi îngâmfată, înfumurată, fudulă.

  Calități contraindicate într-o aventură de vacanță cu un salvamar, salvamontist, instructor de fitness etc.

  Postare Angela Gonța
  Postare Angela Gonța

  Tematic

  Angela Gonța și alte ziariste - 24 de ore în armată și „kaif” pentru doi bărbați
  ȘOCANT: Jurnalista Angela Gonța își ține fiica flămândă?
  Noul „talent” al Angelei Gonța: „Jele mare în internături”
  Despre fumatul în pat și dormitul cu minori, de la Angela Gonța
  Tagurile:
  descătușare, aventură amoroasă, plajă, vacanță, Angela Gonța, Republica Moldova


  Știrile Zilei