15:54 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Facebook / Klaus Iohannis

  Klaus Iohannis, în drumeţii pe munte: iată cine l-a însoţit

  © Photo: Facebook / Klaus Iohannis
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  95114

  Preşedintele României, Klaus Iohannis, revenind de la summitul informal al liderilor UE, desfăşurat la Salzburg, a decis să meargă într-o escapadă de weekend la munte.

  BUCUREŞTI, 23 sept — Sputnik. Klaus Iohannis a ales să meargă sâmbătă în drumeţii pe vârful Moldoveanu.

  Un grup de turiști piteșteni s-au întâlnit cu acesta și s-au și fotografiat împreună.

  "Care era probabilitatea să te întâlnești cu președintele României fix pe cel mai înalt vârf al ei!?!?!", a scris pe pagina personală de Facebook unul dintre turiști, pe numele său Alin Radu.

  Preşedintele României a fost însoţit doar de SPP-işti, însă, potrivit turistului, solicitat de Ziarul Agreşenilor, Iohannis şi-a dus singur rucsacul. 

  "Noi am fost un grup de 14 persoane din Pitesti. Presedintele a urcat singur cu rucsacul în spate pe traseul opus, dinspre Sibiu, un traseu ceva mai complicat decât cel de pe care venisem noi de pe Valea Rea! A fost foarte jovial, a vorbit, a glumit ba chiar i-a dat telefonul meu unui spp-ist să ne facă fotografia "daca tot facem o poză măcar să facem una bună", eu voiam sa fac un selfie!", a povestit turistul sursei citate.

  În timp ce urca pe munte, Iohannis s-a întâlnit şi cu un alt grup de turişti, care ar fi rămas cu mult în urma lui.  Știrile Zilei