16:44 21 August 2019
În direct
 • EUR19.64
 • USD17.72
 • RUB0.27
 • RON4.15
 • UAH0.70
  Elena Băsescu

  Declaraţie şoc a Elenei Băsescu: „Niciodată să nu spui niciodată!”

  © AFP 2019 / DOMINIQUE FAGET
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  111601

  Fiica fostului şef de stat a făcut afirmaţia în cadrul unei emisiuni de televiziune, atunci când i s-a adresat o întrebare destul de delicată.

  BUCUREŞTI, 20 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Elena Băsescu este la fel de plină de surpize ca şi tatăl său, numai că acum nu este vorba de politică, ci chiar de viaţa privată a mezinei fostului şef de stat.

  De curând aceasta şi-a lansat o linie de haine pentru mame şi copii, apoi a decis să facă o serie de dezvăluiri: se gândeşte să devină din nou mamă.

  De când l-a cunoscut pe noul său iubit, Cătălin Tomată, viaţa mezinei lui Traian Băsescu s-a schimbat complet, mai ales că a devenit din nou mamă şi s-a transformat în femeie de afaceri.

  Recent, a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre linia sa de haine pentru mămici şi copii, dar şi despre familia sa şi despre planurile pentru Crăciun.

  ”Sunt fascinată de copiii mei și mi-am dorit întotdeauna să fac ceva ce are legătură cu ei. Hainele nu sunt doar pentru mamă-fiică, ci și pentru mamă-fiu”, a spus Elena Băsescu, potrivit libertateapentrufemei.ro

  Aceasta a povestit că ideea i-a venit la botezul Sofiei, când a vrut să se asorteze cu fiica ei, apoi, la botezul Anastasiei, Sofia a dorit să se îmbrace ca şi mama ei.

  Întrebată dacă se gândeşte la un al patrulea copil, fiica lui Traian Băsescu a dat un răspuns surprinzător.

  „Niciodată să nu spui niciodată”, a replicat Elena Băsescu, prompt.

  Tematic

  Divorţ în familia Băsescu
  Familia Băsescu, rușine cumplită - încă trei ani de pușcărie, sentință definitivă!
  Politicienii români pe bicicletă şi promisiunile lor fanteziste. Cine a dat startul
  Tagurile:
  declarație, planuri, copii, Elena Băsescu


  Știrile Zilei