04:54 22 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  3 SUD EST

  3 Sud Est topesc inimile îndrăgostiților cu un nou hit, regizat de un moldovean

  © Photo: Facebook / 3 SUD EST
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  273 0 0

  Băieții de la 3 Sud Est au lansat piesa „Focul”, o baladă de dragoste ce îți va atinge cele mai sensibile coarde ale sufletului.

  CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. După ce au lansat hituri precum „Stele”, „Cine ești?” și „Dansăm în ploaie”, 3 Sud Est își surprinde fanii cu cel mai nou videoclip despre dragoste și pasiune, care poate deveni noul hit al tuturor îndrăgostiților!

  Piesa „Focul” a fost compusă de Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu, iar videoclipul a fost regizat de către talentatul Iura Luncașu, născut în Republica Moldova, dar care în anul 1990 s-a mutat în România, unde își desfășoară activitatea de regizor, actor, producător de film și televiziune.

  „Noul nostru single FOCUL e aici ca o declarație de dragoste pentru sufletul pereche. Sperăm că am reușit să vă transmitem emoția acestui cântec”, au scris pe pagina oficială de Facebook băieții din 3 Sud Est.

  Ascultă piesa și vezi care-i versul tău preferat:

  3 Sud Est este o formație  de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 

  Autor: Valeria Fortuna  Știrile Zilei