00:21 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Xenia Deli

  Mesaj incredibil pentru Xenia Deli: „Voi sunteți Valentinele mele”. De la cine a venit

  © Photo: Instagram/ XeniaDeli
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  8801

  Modelul Xenia Deli, originară din Moldova, a fost răsfățată cu sute de flori de ”Ziua îndrăgostiților”. Aceasta a rămas încântată de surpriza pe care i-a făcut-o soțul său.

  CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Casa modelului Xenia Deli a fost plină cu flori și baloane de ”Ziua Îndrăgostiților”. În așa fel soțul său, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, și-a arătat dragostea și recunoștința față de frumoasa șatenă.

  Xenia Deli - 14 Februarie
  Xenia Deli - 14 Februarie

  Cel mai romantic a fost mesajul pe care bărbatul l-a lăsat într-un buchet de flori.

  Xenia Deli - 14 Februarie
  Xenia Deli - 14 Februarie

  ”Este cea mai frumoasă zi a îndrăgostiților din viața noastră. Avem mica noastră prințesă. Ea este bucuria și fericirea vieții. Voi sunteți Valentinele mele, te iubesc la nesfârșit”, i-a scris soțul Xeniei Deli în mesajul său.

  Aceasta a scris în descrierea video-ului că soțul ei și-ar fi ieșit din minți, întrucât a umplut casa cu o mulțime de flori.

  Xenia Deli - 14 Februarie
  Xenia Deli - 14 Februarie

  Se pare că este cât se poate de fericită alături de soţul ei, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif și fiica Anastasia, născută în vara anului 2018.

  În luna iunie 2016, Xenia Deli s-a căsătorit cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Marea petrecere a avut loc pe insula grecească Santorini, unde au fost prezente peste 100 de invitați. Mireasa a purtat o superbă rochie semnată de Zuhair Murad, creaţiile căruia se vând cu zeci de mii de dolari.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei