21:17 22 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.14
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Mălin Bot

  Iubita lui Bot ”dă din casă” – cum a contribuit PSD la relația lor

  © Photo: Facebook / Mălin Bot
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  93210

  Diana Lazăr a postat și o fotografie în care apare alături de Mălin Bot, cu mesajul ”Cum e viața alături de el”.

  BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Claudia Iacobescu. Deși toată lumea știe cine este Mălin Bot, nimeni nu a ajuns atât de aproape de inima sa încât să poată să îl descrie în cuvinte tandre.

  Diana Lazăr, iubita protestatarului, a explicat, însă, pentru publicul larg, ce anume a atras-o la protestatarul și jurnalistul #Rezist. Curios, ar zice toată lumea, dar nu e vorba despre mișcarea din care acesta face parte.

  Trebuie spus, în primul rând, că fata este mai tânără decât Bot. O recunoaște chiar ea, care a împărtășit publicului larg cum e viața alături de un bărbat mai în vârstă.

  Pe Bot l-a cunoscut într-o cafenea din Timișoara, acum un an și două luni, într-o seară destul de geroasă. Stăteau la aceeași masă, la un suc… alături de alte persoane…

  Cupidon, drept la țintă

  Cuprins de ger, Cupidon intrase și el în cafenea. Și-a încordat arcul și a țintit drept în inima fetei, care discuta cu ceilalți, așa cum mărturisește, despre ce se întâmplă în România.

  ”Recunosc, eu nu prea eram atentă la ceea ce se discuta… eram atentă strict la el. Îl studiam din cap până în picioare (cam greu, presupunând că stăteau pe scaune – nota Claudia Iacobescu). Stătea chiar în fața mea. Îmi plăcea tot la el. Parfumul lui… un miros… magic, ochii de o culoare superbă, felul în care privea… modul în care vorbea, inteligența și mai ales simplitatea”, a scris Diana Lazăr pe blogul său.

  Din acea seară, Diana nu a mai știut ce e cu ea, fiindcă sufletul său fusese cuprins de vâlvătaia iubirii pentru Mălin Bot.

  ”Voiam să îi scriu, dar nu aveam curaj. Îmi era rușine… nu știam dacă avea o parteneră deja… nu știam mai nimic despre viața lui privată”, a continuat aceasta, arătând zbuciumul său interior.

  PSD-ul, însă, avea să contribuie la povestea lor de iubire, fiindcă, după vreo două luni de la momentul în care a fost atinsă de iubirea pentru Bot, află că protestatarul vine la Timișoara, la sediul formațiunii social democrate.

  S-a dus și, în acea zi, a încercat să îi arate că îi e drag, zâmbindu-i de fiecare dată când se uita la ea – surse informate ne-au transmis că Bot zâmbește, de regulă, femeilor care îi surâd. Din acea zi, s-a îndrăgostit și mai rău.

  La trei luni de când îl cunoscuse, i-a scris pe Facebook… Și, ce să vezi, Bot i-a răspuns! Fata a simțit cum o cuprind emoțiile.

  Diana Lazăr mărturisește că nu stă cu Bot pentru bani, mai ales că, atunci când l-a cunoscut nu avea nici contul de patreon și nici din Youtube nu câștiga cine știe ce.

  Dar când e iubire, nimic nu mai contează, nu-i așa?

  ”Lângă el mă simt protejată tot timpul… (…) Mă iubește așa cum sunt… Îl iubesc așa cum e”, a încheiat fata.

  Tematic

  Rezistentul Bot îndeamnă la evaziune fiscală
  Ingrid Mocanu: "Viorica Dăncilă îi dă un pumn în bot şi unul în plex!"
  Mircea Badea și Ciuvică l-au învins pe Mălin Bot - "Javră, ai să ne dai bani"
  Mălin Bot s-a făcut de râs la Chișinău - moldovenii râd, gafă de toată jena!
  S-a aflat! Mălin Bot, în negocieri pentru o funcţie de parlamentar
  La Alba Iulia, Mălin Bot și-a luat un scuipat ardelenesc între ochi!
  Iese scandal - mesajul lui Mălin Bot pentru Mircea Badea
  Delir în Piața Victoriei – Mălin Bot: ”jandarmii vor să ne dea omorul” - video
  Tagurile:
  PSD, Mălin Bot
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei