17:02 22 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.61
 • RUB0.29
 • RON4.09
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy (7)
  80 0 0

  După anunțarea decesului lui Keith Flint, Google a înregistrat o creștere masivă a căutărilor pentru piesele “Smack my bitch up”, “Out of space”, “Breathe”

  BUCUREȘTI, 4 feb – Sputnik. După anunțarea decesului solistului trupei Prodigy, Keith Flint, fanii au început să caute masiv piese care l-au făcut faimos în întreaga lume. Potrivit Google Trends, în ultima oră, cele mai căutate piese și videoclipuri sunt “Smack my bitch up”, “Out of space”, “Breathe”.

  Solistul trupei Prodigy Keith Flint, cunoscut în special pentru melodia "Firestarter", a fost găsit mort la casa sa din Anglia. Avea 49 de ani.

  Cântărețul a fost descoperit de poliție luni dimineață, în locuința lui din Dunmow, Essex, după ce o ambulanță a răspuns la apelul unui bărbat care a fost găsit ulterior inconștient. Moartea lui nu este tratată ca suspectă.

  "Am ajuns la fața locului și, cu regret, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiații săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca una suspectă, iar medicul legist va pregăti concluziile sale", au anunțat medicii de la urgență.

  Тема:
  A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy (7)

  Tematic

  Solistul trupei The Prodigy Keith Flint a murit la vârsta de 49 de ani
  Reacțiile fanilor după moartea solistului The Prodigy Keith Flint
  Trupa The Prodigy: Istoric și discografie
  Tagurile:
  Keith Flint, The Prodigy


  Știrile Zilei