00:25 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Andrea Bălan

  Cunoscută artistă, despre Andreea Bălan, declarație șoc – ”ziceai că prevestește”

  © Photo: Facebook / Andrea Bălan
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  427 0 0

  Mirela Vaida spune că vorbea foarte des cu artista, mai ales că ambele erau însărcinate – ce gest al Andreei i-a atras atenția.

  BUCUREȘTI, 6 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Însărcinată cu cel de-al treilea copil, cunoscuta vedetă de televiziune, dar și artistă Mirela Vaida a explicat că ea purta multe discuții cu Andrea Bălan. Aceasta cu atât mai mult cu cât Mirela Vaida ar urma să nască în curând, deci la scurt timp după Andreea Bălan.

  Dacă Andreea a ales nașterea prin cezariană, Mirela Vaida a optat tot pentru nașterea naturală, așa cum a procedat și când a adus pe lume ceilalți doi copii.

  Mirela Vaida spune că Andreea Bălan și-a ținut fanii la curent cu evoluția stării sale, spunând exact câte ore mai are până naște, că ”e ultima burtică”, dar și cum și-a pregătit rezerva din spital.

  "Dom'ne, mă bucuram, că sunt mamă şi ştiam, dar parcă acum, dând filmul înapoi, ziceai că prevesteşte, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire - în sensul că, atunci când îţi pregăteşti şi aştepţi mai mult, îţi vine cineva şi-ţi arată că planurile nu sunt aşa. Şi asta m-a dat peste cap, pentru că eu nu pot şi nu vreau să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu nişte traume pe viaţă, tu, ca mama”, a declarat Vaida, potrivit okmagazine.ro

  Aceasta a adăugat că se roagă la Dumnezeu să avem veşti bune despre Andreea cât mai repede, să se ridice repede din pat şi să se întâlnească în parcuri, pentru că vine cea mai frumoasă ”perioadă a noastră de mămici”.

  Reamintim că, luni, în timpul operației de cezariană, cântăreața Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator. Din fericire, starea cântăreței este acum bună, iar astăzi și-a ținut pentru prima data fetița în brațe.

  Tagurile:
  Actriță, Șoc, Andreea Bălan
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei