18:00 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Loredana Groza

  Concert anulat – Loredana nu a primit viza de intrare în SUA

  © Photo: Facebook / Loredana Groza
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  68822

  Celebra cântăreață a fost nevoită să renunțe la susținerea unui concert peste Ocean, fiindcă americanii nu i-au acordat viza – cine o va înlocui.

  BUCUREȘTI, 10 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Cântăreței Loredana și Orchestrei sale, Agurida, le-au fost refuzate vizele pentru Statele Unite ale Americii. Aceștia ar fi trebuit să participe, în luna mai, la un festival.

  Loredana ar fi urmat să concerteze peste Ocean după un deceniu, iar ea, împreună cu Orchestra Agurida țineau capul de afiș la European Music Fest. Acesta este un festival de anvergură programat să aibă loc în intervalul 2-5 mai 2019 în Las Vegas. Evenimentul adună pe scenă multe nume sonore din Europa.

  Cu aceeași ocazie, artista anunțase și un miniturneu, câteva concerte ce urmau să fie ținute în mari orașe, informează libertatea.ro.  
  Organizatorii festivalului au spus că nu au reușit să îi înduplece pe cei de la US Citizenship and Immigration Services (USCIS), parte Departamentului de Securitate Internă a Statelor Unite, de importanța artistei. Rezultatul? Loredana nu a primit viza de lucru.

  Așa că, pe ultima sută de metri, artista a fost înlocuită cu Andreea Bănică, abia întoarsă dintr-un turneu în SUA și Canada și care are viză de lucru valabilă.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei