22:17 19 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.39
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  吉野七宝実

  Peștele care nu miroase urât: rețeta unei japoneze - (Galerie FOTO 18+)

  © Photo: Twitter / 吉野七宝実 ‏
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  74920

  Potrivit lui Yoshino, chiar dacă ține peștele acolo în baia sa nu este miros neplăcut datorită modului în care a l-a pregătit și chiar a împărtășit rețeta cu fanii ei.

  BUCUREȘTI, 22 mai - Sputnik. Shihomi Yoshino, din Japonia, cunoscută pentru publicarea unor fotografii licențioase pe rețelele de socializare, a reușit să capteze atenția unei părți semnificative a publicului său online printr-o postare neobișnuită, informează SoraNews24, citat de sputniknews.com.

  În loc să-i atragă pe fani cu imagini provocatoare, i-a invitat să se uite la baia personală, unde îi așteaptă cu "pește" adevărat.

  ​Apoi a continuat să publice fotografii, cu ea dezgolită, dar „înfrumusețată” cu pește uscat, aparent chiar folosind una dintre fotografii ca noua sa imagine de profil.

  ​Potrivit presei, Yoshino însăși a spus că nu a fost doar un fel de publicitate, deoarece de fapt ea "are o pasiune reală pentru pește și pescuit".

  Și în timp ce unii netizens se întrebau cum ar putea să miroasă baia din cauza tuturor peștilor stocați acolo, Yoshino a explicat că nu este o problemă deoarece "ea a preparat bine pește în prealabil".

  "Îndepărtați toți solzii și biții însângerați din jurul coloanei vertebrale, folosiți o periuță de dinți pentru a îndepărta toate bucățile inutile, apoi lăsați peștele într-un litru de apă cu 150 de grame de sare, două linguri de zahăr și niște ierburi (de această dată am folosit frunze de dafin și busuioc) înainte de a lăsa peste noapte pentru marinare", a menționat ea.  Știrile Zilei