13:43 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  42800

  Printre turiștii care au dat iama la Cernobâl după controversatul film al HBO, s-a aflat și o tânără care a făcut senzație cu pictoriale în care apare aproape nudă printre ruinele iradiate ale orașului

  BRUXELLES, 12 iun - Sputnik, Daniela Porovăț. Fotografiile tinerei care a pozat aproape goală printre rămășițele de la Cernobâl au aprins discuții aprige în social media, nu foarte favorabile gestului ei ciudat, relatează sputniknews.com.

  Посмотреть эту публикацию в Instagram

  Публикация от @nz.nik

  După ce turiștii au năvălit la locul dezastrului de la Cernobâl, sub impresia serialului HBO, aclamat și criticat deopotrivă, o tănără care este model pe Instagram a făcut senzație pe social media după ce a postat o serie de fotografii cu ea nudă, făcute în Pripyat, un oraș fantomă localizat lângă centrala dezafectată de la Cernobâl, de unde populația a fost evacuată în 1986.

  ​Fotografiile, care o au în prim plan pe tânăra pozând în fața clădirilor dezafectate și abandonate de rezidenți în urmă cu trei decenii, i-au făcut pe numeroși utilizatori ai Instagram să își spună părerile deloc favorabile.

  ​”Ești o glumă proastă. Ce faci este lipsit de respect în foarte multe moduri. Dacă ai vreun reper moral, scoate aceste fotografii. Oamenii au murit acolo”, a scris un utilizator.

  ”Dacă vei naște un copil bolnav mai târziu (sper să nu), ar trebui să-ți amintești de această fotografie”, a remarcat un altul.

  ”Foarte nerespectuos și greșit – ar fi trebuit să gândești un pic înainte de a te decide să faci așa ceva”, a venit un alt comentariu.  Știrile Zilei