04:08 15 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  146 0 0

  Cei doi artiști vor deschide seria recitalurilor din cadrul festivalului-concurs.

  BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Artiști cunoscuți și foarte apreciați, Ștefan Bănică Jr și Irina Rimes vor încânta anul acesta publicul venit la Brașov să urmărească ediția celui mai mare concurs festival internațional de interpretare organizat în România.

  În prima seară a festivalului Cerbul de Aur 2019, pe 22 august, Ștefan Bănică Jr va face un adevărat spectacol, ridicând lumea în picioare, așa, cum de altfel, și-a obișnuit publicul.

  Cu 15 discuri de autor, peste 30 de videoclipuri, piese devenite hituri clasice, dar și mii de concerte sold out în toată țara, Ștefan Bănică Jr revine pe scena de la Brașov, într-un recital electrizant, notează libertatea.ro

  Artistul a declarat că se bucură tradiția festivalului Cerbul de Aur, fiindcă îl leagă multe amintiri frumoase de festivalul de la Brașov, indiferent că este vorba despre recitaluri sau a ascultat artiști internaționali la care nici nu visa, în special la începutul anilor 90.

  „Anul acesta am răspuns cu mare plăcere invitaţiei de a susţine un recital. O să cânt alături de Rockn roll band şi grupul vocal The 50’s şi sper să fie un concert de care să se bucure toate generaţiile prezente la spectacol, dar şi telespectatorii. Aşadar, s-o facem lată, încă o dată!”, a declarant artistul. 
  A doua zi, Irina Rimes va urca pe scena din Piața Sfatului. Artista a mărturisit că visul său din copilărie a fost să cânte pe scena de la Cerbul de Aur.

  La rândul său, și Irina a dat asigurări că va face un show de muzică original, inspirat și interesant.

  Organizatorii promit că pe scenă vor urca și alți artiști îndrăgiți, români și străini.

  Tematic

  Viaţă de film - Luminiţa Dobrescu, prima câştigătoare româncă la „Cerbul de Aur"
  „Cerbul de Aur", la 50 de ani! Ia-ţi bilete din timp
  Cerbul de aur la 50 de ani - ce spun vedetele după prima seară
  Cerbul de Aur: câți concurenți vor lupta pentru premiile de 55.000 de euro
  Au fost desemnaţi învingătorii Festivalului "Cerbul de Aur" (VIDEO)
  Tagurile:
  Ștefan Bănică Jr, Irina Rimes, Cerbul de Aur


  Știrile Zilei