08:58 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  1901643

  Nu este un secret pentru nimeni că tendințele din ultima perioadă arată tot mai clar că femeile și bărbații înșală în egală măsură.

  CHIȘINĂU, 26 sept - Sputnik. Fiecare bărbat ori femeie și-a pus cel puțin o singură dată întrebarea: de ce înșală partenerii, dar și care sunt indicii care trebuie să ne alarmeze.

  Unii înșală pentru că se simt ignorați, caută ceea ce lipsește în relația lor, alții – pentru că așa le este firea. Studiile arată că infidelitatea nu este doar fizică, ci și emoțională. Totuși, infidelitatea partenerului este, fără îndoială, unul dintre cele mai neplăcute lucruri pe care le poți afla.

  Psihologii explică care sunt indiciile care ar trebui să ne alarmeze sau să ne de-a de bănuit. Iată care sunt semnele:

  Partenerul tău este mai atent la înfățișarea sa – inclusiv modul în care se îmbracă.

  Miroase diferit – când pleacă de acasă se dă cu parfumul său, dar când se întoarce miroase diferit. Dacă partenerul tău miroase proaspăt după o zi întreagă de muncă, probabil că are o aventură.

  Începe să-ți cumpere flori și cadouri sau din contra - aceste daruri ale vinovăției îl face să se simtă mai bine, ori nu mai simte nevoia de a irosi banii pe tine.

  Și-a schimbat aspectul – începe să se ducă la sală și să slăbească, chiar dacă nu ți-a spus nimic despre asta. Probabil că vrea să atragă atenția cuiva.

  Nu te lasă pe lângă telefonul lui și petrece mult timp online.

  Devine nervos și îl deranjează orice faci.

  Devine vizibil dezinteresat de sex - dacă inițiază partidele de sex mult mai rar decât o făcea înainte sau te refuza de-a dreptul, motivul ar putea fi ca se bucura de sex cu o alta persoana.

  Viaţa socială - devine mai interesat să iasă în oraș, întârzie mai mult sau petrece mai mult timp cu ,,prietenii”.

  Are accese necontrolate de gelozie - unul dintre modurile in care anumiți parteneri se dau de gol atunci când înșală este ca devin brusc geloși. Practic, partenerul infidel este conștient de purtarea sa lipsita de loialitate si o proiectează asupra ta.

  Din 1990, până în prezent, rata femeilor căsătorite care își înșală soții a crescut cu 40%, în timp ce rata în rândul bărbaților a rămas aceeași.

  Un alt studiu realizat pe 5 000 de oameni din Marea Britanie a descoperit paralele izbitoare între motivele pentru care înșală fiecare gen în parte și nicio categorie nu a pus sexul pe primul loc. Principalele cinci motive pentru femei sunt: lipsa de intimitate emoțională (84%), lipsa de comunicare între parteneri (75%), oboseala (32%), un trecut urât în ceea ce privește sexul sau abuzul (26%) și lipsa de interes față de sexul cu partenerul actual (23%).  Știrile Zilei