00:45 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  45820

  Presa din Rusia și România a aflat care este adevărul din spatele dispariției interpretei INNA la Moscova.

  BUCUREȘTI, 31 oct - Sputnik. Poliția de la Moscova a pornit o verificare a informațiilor legate de presupusa dispariție a interpretei românce INNA (Elena Apostoleanu). Potrivit persoanei care s-a adresat poliției la Moscova, tânăra nu ar fi răspuns la mesaje și apeluri telefonice de câteva zile.

  În cele din urmă, adevărul a fost scos la iveală de presa din Rusia și România. Postul rus de televiziune REN TV a aflat că panica a fost provocată de un fan al artistei, Mihail L., care s-a arătat îngrijorat că aceasta nu a publicat nimic în rețele de socializare de câteva zile.

  "Simt că este atrasă de mine", a spus bărbatul, fiind contactat de reporterii REN TV, recunoscând că anume el a alertat organele de drept.

  INNA sosise în Rusia pentru a da câteva concerte, iar istoria cu dispariția ei este produsul imaginației bărbatului.

  Jurnaliștii portalului Spynews.ro din România i-au contactat pe reprezentanții casei de discuri Global Records, care au confirmat că INNA se află la București, vie și nevătămată, iar informațiile despre dispariția ei sunt niște fake news.

  PR-ul interpretei, Ana Maria Hâncu, a declarat postului de televiziunii B1 TV că artista se află acum la o ședință foto în România și vestea despre dispariția ei este una falsă.

  ”INNA nu a dispărut, ne-au scris și nouă, le-am și dat informațiile că nu a dispărut. Este acum la o ședință foto în România. E o interpretare greșită, le-am și comunicat să anunțe mai departe că nu e adevărat. A avut un concert în Moscova”, a declarat PR-ul.

  Tematic

  Irina Rimes, Nicoleta Nucă și Inna vor face senzație împreună pe scenă - Video
  Inna a dat lovitura cu noua piesă – legătura cu o celebritate de la Hollywood
  Interpreta româncă INNA, dată dispărută la Moscova. Poliția verifică informația
  Tagurile:
  inna, Moscova


  Știrile Zilei