22:21 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  8711

  Unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și showbiz face un mesaj care șochează fanii – este divorțul anului!

  BUCUREȘTI, 3 nov – Sputnik. Cel mai apreciat interpret de muzică latino român, Pepe, pe numele adevărat Ionuț Pascu, a făcut un anunț care a șocat sutele de mii de fani - după 8 ani de căsnicie cu superba Raluca, artistul a anunțat divorțul.

  ”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând”, a transmis Pepe.

  Artistul spune că este ”o decizie asumată - mai exact nu am avut încotro”. De fapt, Pepe recunoaște că Raluca a fost cea care ”a hotărât să pună punct relației” și dezvăluie că ”nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”.

  Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2012 și au două fete, Maria, de 6 ani, și Rosa Alexandra, de 3 ani.

  ”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații”, spune Pepe într-un mesaj postat pe Youtube. ”Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate”, a spus artistul mărturisind că a dorit să salveze căsnicia. ”Am încercat, am făcut tot posibilul”.

   

  Tagurile:
  Pepe

  Știrile Zilei