20:06 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  462150

  Cunoscuta artistă a lăsat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj curajos și fără echivoc, iar clasa politică din România este vizată la cel mai înalt nivel! Legătura cu evenimentele de la Washington.

  BUCUREȘTI, 15 ian – Sputnik. Anna Lesko, cunoscuta artistă, dă o lecție de diplomație politicienilor români.

  Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, artista se declară ”siderată” de ceea ce se petrece la Washington și subliniază faptul că România este o țară supusă.

  Lesko precizează că, pe viitor, dacă un ambasador străin va veni la noi în România să ne dea lecții, atunci clasa politică, în frunte cu președintele și premierul nu ar trebui să aibă o atitudine de supunere și ascultare.

  ”Am urmărit siderată evenimentele din Washington și dacă un ambasador al altei țări îndrăznește pe viitor să ne țină lecții despre democrație fără ca Președintele sau Premierul nostru să-l pună la punct - înseamnă că suntem o țară de impotenți. Atât am avut de spus...”, a scris Anna Lesko.

  Menționăm că sunt cunoscute declarațiile ambasadorilor americani la București care au intervenit de multe ori în problemele interne ale României, dându-ne lecții despre ”statul de drept” sau înfierând ”baronii roșii”.

  Mai mult decât atât, Adrian Zuckerman, fostul ambasador SUA în România, era criticat de Dan Tăpălagă, într-o opinia publicată pe g4media.ro , pe motiv că a suprins pe toată lumea prin formulările sale abrupte, care ”l-au scos din haina de diplomat”.

  Mai mult decât atât, Zuckerman s-a plasat, printr-o ieșire publică, în poziția de agent electoral al Guvernului Orban și al PNL.

  Adrian Zuckerman a fost singurul care și-a exprimat public, fățiș, poziționările politice explicite, spre deosebire de predecesorii săi.

  Tematic

  Ana Lesko pe Instagram: Mai mult sau mai puțin - dar întotdeauna frumos - dezgolită
  Anna Lesko, replică șocantă pentru un admirator – l-a lăsat fără cuvinte
  Anna Lesko, izolată la domiciliu: cu ce-și ocupă timpul. Galerie Foto
  Anna Lesko, fotografii interzise minorilor – Galerie foto
  Anna Lesko, fotografii incendiare la 40 de ani. Criticată de fani
  Tagurile:
  Anna Lesko

  Știrile Zilei