23:18 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  197 0 0

  Interpretul și producătorul rus Filip Kirkorov a făcut dezvăluiri cu privire la primele înțelegeri pe care le-a avut cu protejat sa, cântăreața din Moldova Natalia Gordienko.

  CHIȘINĂU, 14 feb – Sputnik. Filip Kirkorov a povestit în ce condiții a căzut de acord să fie producătorul interpretei din Moldova Natalia Gordienko la Concursul „Eurovision – 2021”. El a dezvăluit unele detalii în cadrul interviului realizat de prezentatoarea TY din Rusia Iana Ciurikova.

  Potrivit megastarului rus, anul acesta la Eurovision el va fi producător doar pentru Gordienko.

  ”Am întrebat-o: vrei să mi te încrezi, vrei să devii o nouă Natașa Gordienko? Vei fi sexy”, a spus Kirkorov în timpul interviului.

  El a dat de înțeles că toți vor fi uimiți atunci când vor auzi cântecul și vor vedea numărul deosebit cu care se va prezenta Gordienko la concurs.

  Totodată, Natalia Gordienko a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook în vare apare alături de Filip Kirkorov și cunoscutul compozitor rus Igor Krutoi. Ea le mulțumește pentru această întâlnire, menționând că a fost onorată să primească sfaturi și îndrumări de la ei.

  Tematic

  (FOTO) Primele poze cu Natalia Gordienko însărcinată. Vezi unde este vedeta
  (FOTO) Cum arăta Natalia Gordienko în clasa I și cine este tatăl copilului
  Natalia Gordienko a născut? Cu un bebeluș în brațe de ziua ei de naștere FOTO
  Tagurile:
  Filip Kirkorov, Natalia Gordienko

  Știrile Zilei