01:28 28 Mai 2020
În direct
 • EUR19.49
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.02
 • UAH0.66
  Multimedia
  Sa primesc un link scurt
  51 0 0

  În cadrul celei de-a treia sesiuni online se va discuta despre felul în care trebuie să filmezi și să scrii atunci când ai rămas singurul specialist multimedia pe câmpul de luptă.

  CHIȘINĂU, 7 apr - Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik International continuă seria de sesiuni online ale programului educațional SputnikPro.

  Vineri, 10 aprilie, la ora 13:00, va avea loc un webinar pe tema ”Filmează și scriere: când ai rămas singurul specialist multimedia pe câmpul de luptă”, cu participarea șefului departamentului ”Armată și Structuri de Forță" a site-ului RIA.ru.

  Jurnaliștii, bloggerii, ofițerii de presă și directorii media sunt invitați să participe la sesiunile online. Pentru cei care doresc să participe la webinar, vă rugăm să completați formularul (participarea la master class este gratuită, dar numărul de locuri este limitat).

  Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: +373 69 601 349, promo@sputnik.md.

  Andrei Stananov
  © Photo : Andrei Stananov, poză din arhiva personal
  Andrei Stananov

  Andrei Stanavov a absolvit Institutul de Aviație de la Moscova (IAM) cu specializare în proiectarea motoarelor pentru aeronave. În domeniul jurnalismului și PR este de mai bine de 12 ani. Cu fotografia se ocupă încă de pe vremea camerelor de fotografiat pe film. A început în calitate de corespondent freelancer la Agenția din Industrie ”Aviaport”, apoi a lucrat câțiva ani în structura subordonată a Roscosmos și a agenției internaționale de știri ”Interfax”, evoluând de la reporter independent, până la reporter special pe teme legate de apărare. S-a mutat de la Interfax la serviciul de presă al Corporației de rachete și spații ”Energia” în funcția de specialist-șef. La AIP ”Rossiya Segodnya” activează din vara anului 2017.

  SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

  Urmăriți noutățile noastre pe pagina noastră de Facebook.

  Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Sputnik este accesat de peste 60 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

  Tagurile:
  Sputnik, media


  Știrile Zilei