12:35 11 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Dacian Cioloș

  Ipoteză șocantă: vezi pe listele cui va candida Dacian Cioloș

  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14513

  Fostul jurnalist Robert Turcescu crede că premierul Dacian Cioloș ș-a înțeles cu Uniunea Salvați Bucureștiul pentru a candida la alegerile parlamentare, urmând apoi a face o coaliție cu PNL-ul pentru guvernare.

  BUCUREȘTI, 11 aug — Sputnik. Robert Turcescu a lansat bomba privind candidatura lui Dacian Cioloș pe listele USR, chiar în ziua în care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu decid depunerea unei moțiuni de cenzură.

  "Eu cred că premierul Dacian Cioloș se pregătește să candideze în această toamnă, probabil pe listele USB-USR. Și că alături de el vor intra în politică pe listele aceluiași partid și alți membri tehnocrați ai actualului cabinet", scrie Turcescu pe contul său de Facebook.

  Acesta a mai spus că premierul nu va pleca la PNL, deoarece președintele Klaus Iohannis își dorește să facă din USB-USR ceea ce este ALDE pentru PSD, adică un partid de sprijin pentru o eventuală guvernare liberală.

  Turcescu afirmă că informațiile acestea au ajuns și la liderul PSD, Liviu Dragnea, și că de aici a început războiul dintre cei doi și amenințările cu moțiunea de cenzură.

  Tematic

  SURSE: Ultimele ore ale Guvernului Cioloș? PSD-ul e pregătit să preia guvernarea
  Tagurile:
  Liste electorale, Candidat, Alegeri, USB, USR, Robert Turcescu, Dacian Cioloş, România


  Știrile Zilei