14:34 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2388134

  Fostul premier Victor Ponta și-a pregătit deja platforma politică pentru alegerile parlamentare. Nu este vorba de listele PSD. Fostul premier va pleca, cu un grup de 24 de deputați social-democrați, la PRU.

  BUCUREȘTI, 25 august — Sputnik.  Anunțul oficial privind trecerea lui Victor Ponta la Partidul România Unită (PRU) a rămas doar o chestiune de timp, au declarat pentru Sputnik surse din anturajul fostului premier.

  Astăzi, fostul său purtător de cuvânt, Mirel Palada, a anunțat că a acceptat propunerea de a fi director de comunicare și imagine a partidului. Alături de Mirel Palada, au făcut pasul către PRU și alți doi deputați, Camelia Khraibani (PSD) și Marius Manolache (PSD).

  Sputnik a anunțat în exclusivitate încă din iulie faptul că PSD-ul se poate rupe înainte de alegeri, din cauza conflictului dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar ultimele contre dintre cei doi au apărut ca urmare a înțelegerii privind o posibilă alianță de guvernare între PSD și PNL după alegerile din decembrie.

  Mai mult, în ultimele zile s-a tot vehiculat faptul că Victor Ponta urmează să-și facă un nou partid, bucurându-se de sprijinul tinerilor din PSD și a celor care nu văd cu ochi buni continuarea unei guvernări cu Dacian Cioloș pe post de premier.

  Tematic

  Ce a răspuns Nicușor Dan la întrebarea PRU „Susțineți familia creștină?"
  Diaconu: comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici
  Tagurile:
  Alegerile parlamentare 2016, Partidul România Unită, PRU, Victor Ponta, PRU, PSD, România


  Știrile Zilei