05:38 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Mircea Geoană

  Partidul România Unită negociază cu Mircea Geoană

  © Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8322

  Formațiunea naționalistă Partidul România Unită poartă negocieri cu Mircea Geoană, după ce zeci de deputați și senatori PSD au decis să adere la noua structură politică.

  BUCUREȘTI, 30 aug — Sputnik. Partidul România Unită (PRU) negociază cu Mircea Geoană alăturarea acestei formațiuni politice, transmite portalul Știri pe surse.

  Aceștia ar intenționa să formeze un grup parlamentar cu Partidul Social Român (PSRO), condus de Geoană. În cazul în care negocierile se vor solda cu succes, aceștia ar urma să identifice soluții pentru o candidatură comună la alegerile parlamentare din această toamnă.

  Formarea grupului parlamentar ar permite noii formațiuni politice să dispună de dreptul de fi reprezentată la secțiile de votare.

  În ultimele zile, mai mulți senatori și deputați, majoritatea din rândul PSD, au anunțat că se alătură Partidului România Unită, condusă de Bogdan Diaconu.

  Anterior se anunța despre existența unor negocieri între PRU și Victor Ponta, căruia Bogdan Diaconu ar fi dispus să cedeze locul de președinte al formațiunii.

   

   

  Tematic

  Marian Munteanu, despre PRU şi PSD: este treaba lor, acelaşi sistem vechi
  Diaconu: "Îi cedez lui Ponta șefia PRU"
  Tagurile:
  PSRO, Mircea Geoană, Partidul România Unită, PRU, Partidul România Unită, Mircea Geoană, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei