19:50 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  România, imagine din satelit

  Cine a divulgat mecanismele neo-colonialiste prin care este exploatată România

  esa.int
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  42635

  Fostul consilier al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, actual purtător de cuvânt al PRU, afirmă că eticheta de "extremism" lipită partidului său vine din cauza faptului că gruparea sa politică spune lucruri care afectează interesele capitalului străin din România.

  BUCUREȘTI, 8 sept — Sputnik. Mirel Palada este de părere că afirmația liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia "nu vrea să aibă de-a face cu un partid naționalist" nu mai este de actualitate, fiindcă a realizat că discursul PRU este unul adevărat.

  "D-nul Dragnea descoperă extremismul. Descoperă că firmele românești de transport sunt defavorizate de către firmele de asigurări internaționale, în detrimentul firmelor de transport străine.(…) Aceste firme de asigurări internaționale, după ce au eliminat de pe piața noastră firmele românești de asigurări, de multe ori cu sprijin din partea unor instituții ale statului, acum își permit din postura de jucători dominanți să persecute firmele românești, aplicându-le tarife mai ridicate decât firmelor străine", afimă Palada pe pagina sa de Facebook.

  Acesta spune că domeniul asigurărilor nu e singurul domeniu în care firmele românești sunt hărțuite, persecutate, jecmănite în defavoarea firmelor străine și nu e prima dată când "românii sunt batjocoriți la ei în țară de hegemonia de acțiune a celor cu bani mai mulți, din alte țări".

  Palada afirmă că eticheta de "extremism" lipită PRU vine ca o reacție la dezvăluirile pe care le face, "pentru că îndrăznim să scoatem în evidență mecanismele neo-colonialiste prin care România este exploatată".

  Tematic

  Strategul care a învins PSD-ul înainte de alegeri
  Tagurile:
  Colaps, PSD, Liviu Dragnea, Mirel Palada, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei