20:51 16 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.39
 • USD16.69
 • RUB0.27
 • RON4.16
 • UAH0.64
  Liviu Dragnea și Victor Ponta

  E femeie! Surpriza PSD-ului pentru viitoarele alegeri prezidențiale

  © Photo: Partidul Social Democrat
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  84366

  În ultimul timp s-a discutat foarte mult în sânul PSD ca partidul să pregătească pentru viitoarele alegeri prezidențiale un candidat de sex feminin. În ciuda succesului de la alegerile locale, numele Gabrielei Firea a trecut în plan secund, din diverse motive, iar o altă femeie importantă din PSD a început să câștige tot mai mulți susținători.

  BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. În ultimul timp s-a discutat foarte mult în sânul PSD, ca partidul să pregătească pentru viitoarele alegeri prezidențiale un candidat de sex feminin, iar unul din numele vehiculate a fost cel al Gabrielei Firea.

  Totuși, în ciuda succesului de la alegerile locale, numele Gabrielei Firea a trecut în plan secund, din diverse motive, în timp ce o altă femeie importantă din PSD a început să câștige tot mai mulți susținători, este vorba despre Lia Olguța Vasilescu.

  Primarul Craiovei este văzut ca o variantă optimă pentru viitoarele alegeri prezidențiale, mai ales după succesul înregistrat în justiție în lupta cu DNA. Faptul că Olguța Vasilescu a dovedit nu doar că este nevinovată, ci și că a devenit o victimă a abuzurilor DNA, poate reprezenta un avantaj enorm pentru PSD, în lupta pentru prima funcția în stat.

  "Din acest moment, trebuie luat în serios numele Olguței Vasilescu pentru o viitoare candidatură la alegerile prezidențiale de peste 3 ani", a declarat Marius Pieleanu, sociolg apropiat PSD. 

  Varianta este susținută și de grupul Ponta din partid, între fostul premier și actualul primar al Craiovei existând o relație strânsă de prietenie.

  Tematic

  SURSE: PSD a decis cine va fi prim-ministru după alegerile parlamentare
  Tagurile:
  prezidentiale, Femeie, Candidat, PSD, Olguta Vasilescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Gabriela Firea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei