13:56 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Liviu Dragnea

  Decizie ȘOC: Dragnea se teme de trădare și se autoizolează în partid

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  29122

  Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a anunțat pe o parte din membrii de partid că nu vor mai avea acces la toate discuțiile și ședințele de la sediul din Kiseleff.

  BUCUREȘTI, 26 sept — Sputnik. Președintele PSD i-a acuzat pe social democrați că sifonează informații legate de discuțiile și negocierile care au loc în sânul partidului cu ușile închise și din acest motiv o parte dintre aceștia nu vor mai avea acces la ședințele importante programate.

  Supărarea lui Liviu Dragnea a mers atât de departe încât acesta a luat decizia de a nu le mai permite accesul în sediul din Bulevardul Kiseleff, pe motiv că mare parte din discuțiile care au loc acolo ajung în presă.

  Decizia lui Dragnea este însă privită ca un gest disperat al șefului partidului și potrivit mai multor surse aceasta nu va face altceva decât să-i scadă și mai mult popularitatea din partid.

  "Simte că nu mai este dorit și nu mai are încredere în nimeni. În ultimele două-trei săptămâni, practic Liviu Dragnea s-a izolat și în ciuda faptului că mimează o prietenie cu Victor Ponta, lucrurile dintre cei doi sunt departe de acest lucru, tocmai din acest motiv se teme de trădare", a declarat pentru Sputnik, un apropiat al PSD. 

  Tematic

  SURSE: Se ascut cuțitele în PSD. Cum vrea grupul Ponta să-l elimine pe Dragnea
  Tagurile:
  Partid, Izolare, Tradare, PSD, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei