12:16 30 Martie 2020
În direct
 • EUR19.91
 • USD18.09
 • RUB0.23
 • RON4.12
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  44416

  Sebastian Ghiţă, deputat PRU, îi vede pe "ong-iştii lui Soros" ca principali vinovaţi de formarea unui stat paralel în România. Ghiţă anunţă nu doar proteste la orice miting al "ong-urilor lui Soros", dar şi legi care să-i elimine pe oamenii lui Soros din funcţiile publice.

  BUCUREŞTI, 26 sept — Sputnik. Propunerile deputatului Sebastian Ghiţă seamănă cu epurările operate de preşedintele Recep Erdogan în Turcia împotriva adepţilor lui Fethullah Gulen, scrie stiripesurse.ro.

  Ghiţă susţine că în România a apărut, pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, PRU, care se opune creării unui stat paralel cu statul român.

  "Pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, Partidul România Unită, se ridică şi spune STOP încercării de a crea un stat paralel cu statul românesc. După greşeala de săptămâna trecută, când au atacat şi luat cu asalt Parlamentul României, oamenii din ONG-urile lui Soros şi acest Ghinea încearcă să se regrupeze mediatic", sustine Sebastian Ghiţă.  

  Deputatul doreşte ca orice manifestaţie neautorizată a ONG-urilor lui Soros să fie blocată de o contra-manifestaţie şi propune o lege care să interzică ocuparea de funcţii publice membrilor ONG-urilor lui George Soros şi celor care în ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri.

  De asemenea, PRU cere aplicarea legii care interzice magistraţilor, judecătorilor şi procurorilor de a primi bani, premii, distincţii sau alte foloase din partea ONG-urilor.

  Tematic

  Ponta după atacul la PRU: "Băse, ți-e frică"
  Băsescu despre PRU: "De anti-europeni și anti-atlantişti e plină Europa"
  Tagurile:
  PRU, Partidul România Unită, Sebastian Ghiță, George Soros, George Soros, Sebastian Ghiță, România


  Știrile Zilei