10:38 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Expoziție despre activitatea agenților secreți

  SIE, pe mâna unui personaj controversat?

  © Sputnik / Валерий Левитин
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14636

  Demisia surprinzătoare a șefului SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu, a lăsat unul din cele mai importante servicii de informații ale țării într-o totală degringoladă, interimar fiind numit un general despre care presa a scris că ar fi fost bănuit că a fi activat în calitate de agent sub acoperire al Securității.

  BUCUREȘTI, 26 sept — Sputnik. Președintele Klaus Iohannis a acceptat luni demisia din funcțiea de șef al SIE a lui Mihai-Răzvan Ungureanu și le-a transmis președintelui Senatului și președintelui Camerei Deputaților să ia act de demisie și să declare vacantă această funcție.

  Pe perioada interimatului conducerea SIE urmează să fie asigurată de Silviu Predoiu, general care a mai fost interimar la conducerea serviciului și despre care jurnalistul Ovidiu Ohanesian a scris că ar fi fost ofițer acoperit al Securității în timpul regimului comunist.

  Tematic

  Un fost șef SIE nu exclude implicarea CIA în afacerile ilegale ale Hexi Pharma
  Tagurile:
  General, Personaj, Interimat, Demisie, Șef, SIE, Senatul României, Camera Deputaţilor, SIE, Ovidiu Ohanesian, Silviu Predoiu, Mihai-Răzvan Ungureanu, Klaus Iohannis, România


  Știrile Zilei