21:53 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Mihai Ghimpu și Alina Zotea într-o fotografie selfie

  „Momoșii se pregătesc intensiv de alegeri”

  © Facebook / Domnica Cemortan
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  45023

  O imagine în care apare liderul liberalilor moldoveni Mihai Ghimpu împreună cu deputatul Alina Zotea este distribuită energic pe internet. Activista civică Domnica Cemortan a găsit o explicație originală pentrui acest selfie.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. În opinia Domnicăi Cemortan, cei doi liberali, unul mai cu experiență și altul foarte tânăr în politică, se pregătesc de alegeri făcând selfie.

  „Ia la dânșii momoșii… Se pregătesc intensiv de alegeri", a comentat Cemortan.

  Tematic

  Cine vinde Partidul Liberal din Moldova
  Tagurile:
  Zotea, Ghimpu, Selfie, Liberali, Alegeri, Imagine, Partidul Liberal, Domnica Cemortan, Alina Zotea, Mihai Ghimpu, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1263
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164