20:18 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Victor Ponta

  Ponta atac la președinte: ”E cel mai mare jucător de alba-neagra”

  Victor Ponta/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9601

  Fostul premier, Victor Ponta, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, depsre acre spune că a jucat ”alba-neagra” cu numirea și demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la șefia SIE.

  BUCUREȘTI, 27 septembrie — Sputnik. Victor Ponta spune că desi s-a opus inițial la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca șef al SIE, acesta a fost instalat de Klaus Iohannis cu ajutorul lui Gabriel Oprea.

  "Klaus Iohannis e cel mai bun jucător de "Alba-neagra" din România! Nu pentru ca ar fi îndemanatic sau rapid — nici vorbă, doar pentru că are tupeu și aroganță mai mult decât oricine înaintea lui, și pentru că are o gașcă de pungași cu gura mare care țipă în public când învarte el cercurile plus o trupă de bătăuși care stau pe margine și îi umflă pe cei care mai au curaj să protesteze!", scrie Ponta pe pagina sa de facebook.

  Ponta susține că președintele lasă să se înțeleagă cu ajutorul presei aservite că l-ar fi înlăturat pe MRU pentru că "lucrează pentru alte țări nu pentru România" aceasta fiind însă doar o manevră de manipulare.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei