12:29 21 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.44
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Victor Ponta și Liviu Dragnea

  SURSE: Dragnea sigur nu va fi premierul PSD. Ce au mai decis social-democrații

  © AFP 2019 / ANDREI PUNGOVSCHI
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  57934

  Condamnat cu suspendare, liderul PSD, Liviu Dragnea, a renunțat la visul său de a deveni premier al României după alegerile parlamentare din decembrie.

  BUCUREȘTI, 28 sept — Sputnik. Surse din cadrul PSD au declarat, pentru Sputnik, că președintele PSD Liviu Dragnea a renunțat la ideea de a deveni șeful guvernului, chiar dacă social democrații ar câștiga alegerile parlamentare.

  În cărți pentru o viitoare desemnare a premierului din partea PSD se află astfel în pole-position Victor Ponta, însă acesta nu dorește deocamdată să-și asume în mod deschis această opțiune și din cauza problemelor pe care le are cu DNA-ul.

  Acesta este motivul pentru care PSD-ul a decis ca în campanie să nu se facă referire la cine ar putea ocupa funcția de premier din partea social-democraților, anunțul urmând a fi făcut abia după ce se vor câștiga alegerile.

  "Nu se știe cine ar putea fi. Acesta este adevărul. În acest moment se discută mai multe variante, dar nimic nu e sigur fiindcă sunt multe necunoscute legate de DNA, de dosare și cred că e mai bine ca discuția privind viitorul premier să fie amânată după alegeri", au dezvăluit, pentru Sputnik, surse din PSD.

  Tematic

  SURSE: Decizie ȘOC în PSD. Liviu Dragnea se retrage de la șefia partidului
  Tagurile:
  Premier, Decizie, surse, PSD, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei