20:06 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  PNL

  Liberalii se tem de dezastru. ”Se mizează pe perle în campania electorală”

  © Photo: Facebook / Partidul Naţional Liberal
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10614

  Rezultatele dezastruoase din ultimele sondaje comandate de liberali i-au făcut pe aceștia să caute o soluție salvatoare pentru ca alegerile din decembrie, dar aceasta este contestată de aripa veche a liberalilor.

  BUCUREȘTI, 10 oct — Sputnik. Potrivit ultimelor sondaje comandate chiar de liberali, Victor Ponta conduce în preferințele alegătorilor pentru postul de premier, iar PNL-ul se află la o distanță de cel puțin 10% față de PSD.

  Acest fapt a dus la intensificarea negocierilor pentru recrutarea de tehnocrați, însă refuzul acestora a adus și mai multă disperare în rândurile liberalilor. Pentru a-și împrospăta totuși resursa uman din partid liberalii s-au reorientat spre jurnaliști, după modelul Firea-PSD și le-au invitat deja pe Denise Rifai și Simona Gherghe să intre în PNL.

  Aceasta din urmă a refuzat invitația, PNL-ul alegându-se doar cu jurnalista Realitatea TV, Denise Rifai, cunoscută pentru "perlele" din timpul campaniei electorale.

  "E haos în PNL. Există tot mai multe voci care susțin că lipsa de strategie va duce la un eșec usturător la alegerile din decembrie, iar acest lucru pare să fie tot mai evident, dacă ținem cont de modul în care se pregătește campania. Cred că urmează dezastrul, se mizează pe perle", a declarat, pentru Sputnik, sub protecția anonimatului, un membru al PNL Sector 4, după ședința de duminică seară.

  Tematic

  Iohannis îl vrea pe Cioloș membru de partid. PNL-ul speră să fie alesul
  Blaga nu va mai candida pe listele PNL și pierde toate funcțiile din partid
  Tagurile:
  Sondaj, PNL, Partidul Național Liberal, România


  Știrile Zilei