02:45 12 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.93
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  27755

  Editorialistul Nicu Goncear observă cum datorită campaniei prezidențiale din Republica Moldova modelul Alina Zotea, care a ajuns între timp și deputat, va reuși să urce mai sus în cariera sa personală.

  CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Judecând după ceea ce scrie deputatul liberal Alina Zotea pe rețelele de socializare Nicu Goncear ajunge la concluzia că aceasta conduce campania prezidențială a candidatului Mihai Ghimpu.

  Potrivit editorialistului, chiar dacă PL nu are șanse să obțină un rezultat bun la aceste alegeri, acest proces electoral o avantajează mult personal pe Alina Zotea.

  „Avansarea fostei asistente a lui Ghimpu, care actualmente îi este deja colegă de parlament, în calitate de conducător al stafului electoral al principalului liberal al țării este, fără îndoială, un mare succes personal pentru Zotea", scrie Goncear.

  Totodată, el se întreabă cât de corect a procedat Ghimpu numind într-o funcție atât de responsabilă o domnișoară atât de tânără.

  În opinia editorialistului, liberalii au recurs la acest pas din disperare, or toate sondajele care se referă atât la Ghimpu personal, la PL, precum și la ideile promovate de această formațiune prevestesc un eșec total pentru liberali. „Au decis, se pare, să ne cucerească prin frumusețea feminină", notează Goncear.

  Dar asta, mai opinează autorul, seamănă cu un vânt ce bate în pânzele unei corăbii împotmolită definitiv în recif.

  Tematic

  Mihai Ghimpu mizează pe alegătorii din România
  Dezvăluire senzațională: în ziua alegerilor Mihai Ghimpu va merge la pescuit
  Tagurile:
  Șanse, Conducător, Staf electoral, PL, Zotea, Ghimpu, Sondaje, Alegeri prezidenţiale, Alina Zotea, Mihai Ghimpu, Moldova, România

  Știrile Zilei