05:45 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Victor Ponta

  Ponta lansează acuzații dure la adresa PNL și USR

  Victor Ponta/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7823

  Victor Ponta: "Anul acesta vom vedea din păcate o mulțime de candidați siniștri".

  BUCUREȘTI, 11 octombrie — Sputnik. Fostul premier Victor Ponta a atacat dur PNL spunând că va trimite în Parlament o haită de "impostori, frustrați și scandalagii".

  "PNL va trimite în Parlament o ‘haită' uriașă de sicofanti, impostori, frustrați și scandalagii care în viața lor nu au construit nimic și nu au condus alți doi oameni — genul de vecin care face scandal și e mereu nemulțumit, dar care are mereu restanțe la întreținere și pe care, dacă îl pui Președinte la Asociația de Bloc fuge cu banii de încălzire! (…) Anul acesta vom vedea din păcate o mulțime de candidați siniștri la PNL, USR, etc", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, fostul premier l-a felicitat pe Florin Chilian pentru că a refuzat să intre în politică.

  "Bravo Florin — muzica trebuie să facă cei care au talent (și tu ești cu siguranță unul dintre aceștia)/ iar politică trebuie să faca cei care vor și știu să construiască proiecte publice! Asta că tot ne place să vorbim de profesionalism și competență!", a spus Ponta.

  Cântăreţul Florin Chilian a primit oferte de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. "Unii nu pot pricepe și pace, iar cum nu te poți supăra pe cineva pentru că deși a încercat din răsputeri nu a reușit să-și depășească condiția, reiterez: Nu! Mulțumesc frumos, însa nu. Așa cum Nu am vrut să candidez pentru Primăria București, Nu doresc să fiu parlamentar. NU vreau deputat. NU vreau senator. Insisțentele capătă deja o nuanță peiorativa. Mai am de adus în condiția exercițiului de respirație două, poate trei întâmplări legate de muzică", scrie Florin Chilian pe Facebook.

  Tematic

  SENZAȚIONAL! Ponta îndemnă românii să voteze cu PRU
  Tagurile:
  Acuzații, Candidați, Alegeri parlamentare, PNL, PSD, USR, Victor Ponta, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei