14:45 20 Ianuarie 2018
Chişinău+ 0°C
În direct
  Alina Gorghiu la Iași

  SURSE: PNL-ul la un pas de dezintegrare. Unde vor să plece PDL-iștii

  Alina Gorghiu/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  164053

  Tot mai multe voci din interiorul PNL vorbesc despre un posibil exod în masă al aripii pedeliste din partid, nemulțumiți de faptul că deciziile conducerii îndreaptă liberalii spre eșec la alegerile parlamentare

  BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik. Faptul că ultimele sondaje, inclusiv cele comandate de PNL, dau ca sigură înfrângerea acestora la alegerile din decembrie, au stârnit neliniști în sânul liberalilor care nu găsesc soluții pentru revirimentul partidului.

  Problemele cu legea ale lui Vasile Blaga, alegerile făcute de președintele Alina Gorghiu din ultimele zile privind racolarea jurnalistei Denise Rifai și lipsa unei strategii coerente pentru campania electorală au adâncit ruptura dintre aripa pedelistă și liberali.

  Pe acest fond, în sânul partidului se discută tot mai mult despre un exod în masă al membrilor de seamă sosiți din PDL, care ar putea în următoarele zile trece din nou sub conducerea lui Traian Băsescu, la PMP.

  "Decizia plecării din PMP depinde doar de problemele cu legea ale lui Traian Băsescu. Dacă lucrurile se vor liniști este posibil să asistăm la un exod în masă din PNL", a declarat pentru Sputnik, o sursă din interiorul liberalilor.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei