02:58 23 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Liderul Platformei DA Andrei Năstase

  Andrei Năstase infirmă: Maia Sandu nu este candidatul unic

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  45733

  Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a postat un comentariu neașteptat pe pagina sa de Facebook, prin care a infirmat o declarație anterioară a liderului PLDM, Viorel Cibotaru. Ultimul afirmase acum o oră că Năstase a acceptat să se retragă din cursa prezidențială în favoarea Maiei Sandu.

  CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Potrivit lui Andrei Năstase, oferta Platformei Demnitate și Adevăr făcută PAS și PLDM rămâne valabilă până la un răspuns oficial și exhaustiv al organelor de conducere ale PAS.

  Fiind solicitat de corespondentul Sputnik liderul DA a declarat: „Negocierile încă au loc. Au fost înaintate anumite condiţii. Aştept răspunsul până mâine. Vom vedea".

  El a mai notat că vineri, 14 octombrie, va avea loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr la care se va analiza situația creată și se va adopta o decizie statutară, în interesul cetățenilor și al țării.

  Tematic

  Oficial: Sandu este candidatul unic, însă Năstase a pus condiții
  Tagurile:
  Infirmare, Năstase, Sandu, PLDM, Candidat unic, Platforma DA, PAS, Decizie, PLDM, PAS, Platforma DA, Viorel Cibotaru, Andrei Năstase, Maia Sandu, Republica Moldova


  Știrile Zilei