06:37 21 Ianuarie 2018
Chişinău-4°C
În direct
  Tăriceanu

  Tăriceanu: „Cu femeile e cel mai plăcut"

  © AFP 2018/ DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6032

  Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îi ironizează pe tehnocrații conduși de Dacian Cioloș și spune că aceștia sunt o modalitate sigură de a ajunge la faliment.

  BUCUREȘTI, 18 oct — Sputnik. Liderul ALDE nu ratează nicio ocazie de a ataca guvernul tehnocrat, chiar dacă nu mai sunt multe zile până când în locul său va fi numit un nou guvern, de această dată numit pe criterii politice.

  „Există trei modalităţi de a te ruina, în viaţă: cu femeile, cu jocurile de noroc sau cu tehnocraţii. Cu femeile e cel mai plăcut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid. Cu tehnocraţii e cel mai sigur", a declarat Tăriceanu, la Digi 24.

  Acesta mai spune că nu înțelege de ce mass-media insistă să prezinte faptul că toate partidele îl curtează pe actualul premier, fiindcă realitatea este cu totul alta.

  "Am văzut un titlu pe ecran care spunea că toate partidele îl curtează pe Cioloş. Nu toate partidele. Partidele care nu au lideri, adică PNL-ul şi USR-ul. Celelalte partide nu îl curtează", a mai spus Tăriceanu.

  Tematic

  Tăriceanu: Capitalul străin nu aduce performanță economică României
  Tagurile:
  Tehnocrați, Femei, Ruinare, ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei