16:08 23 Ianuarie 2018
Chişinău-5°C
În direct
  Vlad Alexandrescu

  Tehnocrații lui Cioloș își găsesc acoperiș politic

  © Facebook / Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1512

  Primul ministru din trupa lui Dacian Cioloș care a intrat în politică este fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, care s-a înscris și va candida pe listele USR

  BUCUREȘTI, 19 oct — Sputnik. Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a ales să se alăture echipei lui Nicușor Dan și USR-ului pentru continua alături de acesta politicile începute în guvernarea Cioloș.

  Acesta spune că are foarte multe idei de reformă, care au rămas nefinalizate din timpul mandatului său la Cultură şi doreşte să le pună în practică.

  "Sunt onorat să anunţ faptul că Vlad Alexandrescu s-a înscris în USR şi va candida pe listele partidului", a precizat, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

  Pe de altă parte, la auzul veștii că Vlad Alexandrescu a trecut la USR, o parte dintre foștii săi susținători, au afirmat că ar fi fost mai bine dacă acesta ar fi rămas în afara politicii.

  "Mai bine nu se ducea, aveam o părere foarte bună despre Vlad Alexandrescu, dar la USR nu are nicio șansă să facă nimic", a declarat, pentru Sputnik, unul din foștii săi colaboratori.  

  Tematic

  Ponta lansează acuzații dure la adresa PNL și USR
  Noi calcule politice marca PNL. Alina Gorghiu: "Nu mi-e clar ce e cu USR”
  Tagurile:
  Ministru, Guvern, Dacian Cioloș, Nicușor Dan, Uniunea Salvați România, USR, Vlad Alexandrescu, Uniunea Salvați România, USR, Vlad Alexandrescu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei