15:57 27 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.64
 • USD18.16
 • RUB0.29
 • RON4.37
 • UAH0.69
  Președintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu

  SURSE: PRU se sinucide la ordin. Ponta a schimbat strategia

  Bogdan Diaconu, Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  42552

  Partidul marionetă al PSD-ului se autodesființează la ordinul lui Victor Ponta, după ce fostul premier a intrat într-un conflict surd cu Sebastian Ghiță, în urma autodenunțului acestuia privind plagiatul șefei DNA.

  BUCUREȘTI, 20 oct — Sputnik. Atacurile lui Sebastian Ghiță la șefa DNA, Laura Corduța Kovesi și apropierea acestuia de Traian Băsescu a dus la răcirea relațiilor cu Victor Ponta.

  "Totul a început de la autodenunțul făcut de Sebastian Ghiță, cu privire la plagiatul mușamalizat al șefei DNA", a dezvăluit pentru Sputnik o sursă din apropierea fostului premier.

  "Victor Ponta nu mai vrea să își asocieze imaginea cu PRU în acest moment, de fapt nu mai vrea să audă de ei. Sebastian Ghiță a fost la un pas de face mai mult rău decât bine, dar nu s-a gândit că Ponta controlează PRU din interior. Strategia lui Victor Ponta s-a schimbat, acum practic PRU se sinucide politic", a afirmat sursa Sputnik.

  Potrivit aceleiași surse, experimentul PRU nu a reușit mai ales că potrivit sondajelor acesta nu ar depăși pragul de 5% pentru intrarea în Parlament. În aceste condiții oamenii din interiorul partidului controlați de Victor Ponta au început deja "să joace la sacrificiu" cu scopul de a transforma PRU într-o portavoce menită să provoace confuzie în rândul electoratului și nu pentru a câștiga voturi.

  Tematic

  SENZAȚIONAL! Ponta îndemnă românii să voteze cu PRU
  Tagurile:
  Ordin, Desființare, DNA, PSD, PRU, Sebastian Ghiță, Laura Covesi, Victor Ponta, Bogdan Diaconu, România


  Știrile Zilei