21:51 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Ponta Понта

  Ponta despre adversarii PSD: candidații Sistemului, ai lui Soros, ai Securității

  © Sputnik /
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (91)
  12631

  Fostul premier al României Victor Ponta a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care subliniază cine sunt contracandidații în alegerile parlamentare din decembrie.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Fostul premier al României Victor Ponta îndeamnă românii, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, să nu voteze „Contra”, pentru că acest vot i-a „adus la putere pe Băsescu și Iohannis”, iar adversarii PSD în alegerile parlamentare din decembrie sunt candidații Sistemului, ai Sectei, ai lui Soros, ai Securității.

  „Ca de fiecare data adversarii nostri fiind candidatii Propagandei (ai Sistemului, ai Sectei, ai lui Soros, ai Securitatii, etc) va vor spune de ce sa NU votati PSD — de ce sa ii votati pe ei nu au cum sa spuna ca ei sunt doar ZERO! Nu uitati ca votand CONTRA Romania a ajuns pe mana lui Basescu si Iohannis de 12 ani!!!”, a scris Ponta în postarea sa.

  Fostul premier român mai cheamă alegătorii să repete performanța din 2012.

  Тема:
  Cine este George Soros (91)

  Tematic

  SURSE: PRU se sinucide la ordin. Ponta a schimbat strategia
  Tagurile:
  Sectă, Sistem, Securitate, Soros, Candidați, Adversari, PSD, Victor Ponta, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1256
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164