21:15 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Ilie Nastase

  Năstase: "Am jucat tenis cu Trump. Sper să schimbe ambasadorul"

  © www.facebook.com/ilie.nastase
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  19271

  Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a dezvăluit că între el și preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, există o veche relație de prietenie și că la un moment dat chiar au jucat tenis împreună.

  BUCUREŞTI, 9 nov — Sputnik. Ilie Năstase a afirmat că s-a împrietenit cu Donald Trump în perioada în care juca tenis, în timpul unui turneu US Open.

  "M-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat", a afirmat Năstase, pentru ProSport.

  Năstase crede că alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte va fi benefică pentru Statele Unite ale Americii, dar şi pentru România și afirmă că își dorește înlocuirea ambasadorului SUA în România.

  "Îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Aceasta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede. El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft", a afirmat Năstase.

  Tematic

  EXCLUSIV: Ovidiu Hurduzeu dezvăluie interesul lui Donald Trump
  Tagurile:
  Ambasadorul SUA, Ilie Nastase, SUA, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei