02:22 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (123)
  2366402

  Statul român a ajuns să fie guvernat de ONG-uri care nu mai sunt societate civilă, ci societate controlată din afara ţării.

  BUCUREŞTI, 11 nov — Sputnik. Un stat care se respectă şi care apără valorile ar trebui să înterzică ONG-urile străine din România, transmite într-un comunicat de presă Partidul Forţa Naţională.

  Noul Parlament rezultat în urma alegerilor din 11 decembrie ar trebui să legifereze interzicerea ONG-urilor care nu respectă interesele României.

  „În acest sens, noul Parlament rezultat în urma alegerilor din 11 decembrie ar trebui să legifereze o modalitate clară și fără echivoc prin care ONG-urile care nu respectă Constituția și valorile românești să fie interzise în țara noastră", se arată în comunicatul emis.

  România are nevoie de o clasă politică înnoită, dar şi de o societate civilă sănătoasă, patriotică, „netributară fondurilor și comandamentelor străine". Preşedintele Partidului Forța Națională, Viorel Popescu, subliniază că societatea civilă din România ar trebui reprezinte cu adevărat interesele cetățenilor români, iar nu cercuri obscure de putere care își doresc să controleze politic, financiar și ideologic România.

  Тема:
  Cine este George Soros (123)

  Tematic

  Noi DEZVĂLUIRI. Campania dusă de Soros pentru instaurarea haosului global
  Tagurile:
  interzicere, ONG, Finanțare, George Soros, România

  Știrile Zilei